Оніпченко Інна Анатоліївна  - викладач з іноземних мов з досвідом роботи 8 років у ГДІІМ ім. Н.К. Крупської, загальноосвітніх середніх школах, приватних курсах з іноземних мов для дітей від 6 років, підлітків, дорослих, досвід перекладача на ВДНХ в м. Києві. Автор методу «Іноземні мови з нуля, або з будь-якого рівня за 10 годин»

«Ви – сама велика цінність на землі. До того ж талановиті. У вас немає обмежень в оволодінні іноземними мовами, окрім стереотипів, нав'язаних вам суспільством. Звільніться від них й відкрийте в собі надзвичайний потенціал!»

Батькам: 
"Переведіть увагу ваших дітей з погоні за оцінками на розвиток своїх здібностей до отримання результатів"

5 резонів вивчати іноземні мови:

1. Скоро відбудеться ключова подія у історії України - Євро 2012. А це унікальна можливість для кмітливих, отримавши додаткову кваліфікацію з іноземних мов, або перекваліфікацію, зав'язати стосунки з іноземцями.
2. Ми рухаємось до Європи, а це означає, що говорити декілька мовами стає щоденною практикою.
3. Для бізнесменів найняти кожного разу висококваліфікованого перекладача коштує набагато більше, ніж засвоїти іноземну мову самостійно. До того ж рідко який перекладач є проникливою людиною, щоб донести всі відтінки та глибину сенсу у переговорах, від результату яких залежать прибутки, або збитки.
4. Для молоді іноземні мови є життєвою необхідністю для кар'єри. Щоб отримувати достойну винагороду за свою роботу на офісі, кожний спеціаліст надає резюме, в якому обов'язковою є графа «іноземна мова». Що ви там напишете?  
Крім того, робітникам офісу треба вміти укладати та вести офіційну документацію іноземною мовою
5. Якщо ви в майбутньому бажаєте працювати у сфері туризму, а ця сфера в Україні ще не досить є розвинутою, але дуже перспективною, вам потрібні іноземні мови.

Leave a Reply